20%

Ženski kaput CATHERINE CAMEL

★ TABLICA S VELIČINAMA ★

Zimski kaput za žene na preklop bez gumbiju, dužine do koljena sa klasičnim ovratnikom, trakom za vezanje u struku i našivenim velikim džepovima

 

Vječni modni klasik – kaput u boji devine dlake

Bogatija i toplija od bež boje i nježnija od smeđe, boja devine dlake modni je klasik koji iz sezone u sezonu prkosi trendovima. Zahvaljujući sofisticiranosti kojom zrači, njezina vladavina u modnom svijetu traje desetljećima, a jednaku dozu elegancije i luksuza boja devine dlake i danas unosi u svaku hladnu sezonu. Svojom nenametljivošću i elegancijom, ova neutralna boja jednostavne krojeve pretvara u vječne klasične komade. Elegantan i svestran, kaput u boji devine dlake jedan je od najpoželjnijih zimskih komada koji će biti savršeni ogrtač za baš svaku kombinaciju.

 

Postoji li klasičniji komad od kaputa u boji devine dlake? ?

Jedan od najpopularnijih zimskih klasika je kaput u boji devine dlake kao savršeni topli ogrtač za dugu i hladnu zimu. Riječ je o klasičnom preklopnom modelu bez gumbiju, savršenog kroja dužine do koljena sa klasičnim ovratnikom, trakom za vezanje u struku i našivenim velikim džepovima koji dolazi u podjednako klasičnoj boji devine dlake. Radi se o jednom od onih kaputa na koje možete računati u bilo kojoj prigodi, bila ona ležerna, poslovna ili svečana, a osim toga toliko je klasičan da će jednako aktualan biti danas i za mnogo godina. Jednostavno rečeno, model je to za sva vremena, čija privlačnost baš nikada ne blijedi. 

Što god odjenuli, a da preko prebacite ELFS kaput CATHERINE izgledat ćete dotjerano. Dugi kaput boje devine dlake izgleda spektakularno i možete ga nositi na mnoge kombinacije. Ako ste ljubitelji klasike onda se u ovaj kaput isplati uložiti. S obzirom na brzu modu i komade koji traju jednu sezonu, klasici nam dođu kao pravo osvježenje. Ako pak niste ljubitelji minimalističkih komada, možete ga nositi na vibrantne outfite i tako stvoriti zanimljive kombinacije. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je ovo kaput koji nikada neće izaći iz mode.

 

Cijena kaputa se odnosi na kaput bez modnih dodataka.

528,00  660,00 

Dodaj na listu želja Dodavanje u listu želja Dodano u listu želja

Sastav: 95% vuna, 5% kašmir

 

Održavanje:

Zabranjeno pranje

Zabranjeno bijeljenje

Glačanje na niskoj temp.

Oprezno kemijsko čišćenje perkloretilenom

Zabranjeno sušenje u sušilici

VELIČINA:

, , , ,