DOSTAVA

 

Kupnjom od minimalno 5.000,00 kn kupljene proizvode šaljemo besplatno na Vašu adresu po izboru na području Hrvatske!
Naručenu robu dostavljamo na adresu po izboru kupca ekspresnom dostavom unutar 8 radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala. Trošak dostave se ne naplaćuje za narudžbe u iznosu od 5.000,00 kuna ili više na području Hrvatske.

U slučaju da je isporučeni proizvod različit od onog kojeg je kupac naručio i platio, ovlašten je i dužan obavijestiti nas o pogrešnoj isporuci te ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, koji će mu biti dostavljen u roku 8 dana od zaprimanja obavijesti.

Ukoliko to nije moguće, kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda te cijene dostave i eventualno naknadu troškova povrata pogrešno isporučenog proizvoda ukoliko ELFS nije u mogućnosti organizirati njegovo preuzimanje.

Također, kupac je dužan bez odlaganja vratiti pogrešno dostavljeni proizvod na našu adresu ELFS d.o.o., Amruševa 19 / Palmotićeva 12, 10000 Zagreb.

 

Koliki je iznos dostave?
Unutar Hrvatske, dostava narudžbe čija je vrijednost manja od 5.000,00 kuna naplaćuje se 35,00 kuna, a dostava narudžbe čija vrijednost iznosi 5.000,00 ili više kuna je besplatna. Za sve ostale države, dostava se naplaćuje 250,00 kuna neovisno o iznosu narudžbe.

Što ako je paket koji mi je dostavljen oštećen? Jesam li ga dužan preuzeti?
Ako primjetite da je paket oštećen niste ga dužani preuzeti već možete zatražiti novu pošiljku. O tome nas je potrebno obavijestiti odmah isti dan na e-mail adresu info@elfs.hr

Ako kupujem proizvod čija cijena nakon unesenog promotivnog koda iznosi manje od 5.000,00 kuna, trebam li platiti dostavu?
Ukoliko je cijena odabranog proizvoda 5.000,00 kuna, ali ostvarite popust uz promotivni kod, plaćate dostavu.

Što ako nisam na adresi dostave kada dođe dostavljač?
Dostavljač će Vas kontaktirati i pokušati dogovoriti novi termin dostave, a zato nam je neophodan Vaš broj mobitela. Ukoliko paket ne zaprimite u roku od 8 dana, obavezno nas kontaktirajte na info@elfs.hr kako bi smo čim brže ušli u trag pošiljci.

Nakon koliko vremena mogu očekivati da će naručeni proizvod biti dostavljen?
Proizvod će biti dostavljen u roku od maksimalno 8 radnih dana nakon što zaprimite e-mail obavijest u kojoj piše da je paket poslan.

Kako se vrši dostava?
Artikli naručeni putem ELFS webshopa šalju se ekspresnom dostavom kurirske službe unutar 8 radnih dana od trenutka kada zaprimite obavijest da je narudžba poslana.