POVRAT ROBE

Povrat se priznaje samo uz predočeni račun kao jedini dokaz kupnje.

Pravo na jednostrani raskid Ugovora (povrat narudžbe) imaju svi kupci ELFS web shopa.

 

Kako mogu zatražiti jednostrani raskid Ugovora, odnosno povrat naručenih artikala?
Imate pravo ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti Ugovor o kupnji u roku od 14 dana, računajući od dana preuzimanja proizvoda. Ugovor se raskida pisanom obavješću o raskidu ugovora na način da se ispuni OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA ili putem druge nedvosmislene izjave kojom izražava volju za raskidom ugovora. Kupac je obrazac ili prethodno spomenutu izjavu dužan dostaviti Prodavatelju, putem pošte na adresu sjedišta istoga ili putem e-maila; info@elfs.hr Obrazac možete preuzeti na sljedećem linku; OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA.Obrascu ili izjavi je potrebno priložiti potvrdu o kupnji- račun.

Imaju li svi pravo na povrat?
Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci za sve artikle.
 Kako bi ste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora (povrat), morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka. Isto se ostvaruje ispunjavanjem i slanjem obrasca koji možete skinuti na vrhu stranice ili putem druge nedvosmislene izjave kojom izražava volju za raskidom ugovora.Obrascu ili izjavi je potrebno priložiti potvrdu o kupnji- račun.

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora možete elektronički ispuniti i poslati. Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novaca koji smo primili od Vas, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Povrat novcaa biti će izvršen na isti način na koji ste izvršili uplatu.
 Povrat novaca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena. Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka navedenog roka pošaljete ili predate robu nama, odnosno osobi koju smo ovlastiti za primanje robe.

Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.Kada utvrdimo da je vraćeni proizvod neoštećen i u originalnoj ambalaži, napravit ćemo povrat. Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju (nenošena i neoštećena ili je originalna ambalaža oštećena), kupac će morat platiti poštarinu u iznosu od 4,65 € za narudžbe unutar Hrvatske odnosno 33,18 € za narudžbe izvan granica Hrvatske kako bi Vam roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.Jezik


0