Muška kožna jakna ENRIQUE

★ TABLICA S VELIČINAMA ★

Muška statement motoristička kožna jakna u crnoj boji s puno zakovica, patenata i kopči

Robusno? Buntovno? Pomaknuto? Ove sezone u trendu je sve vezano uz bajkerski modni stil! Nabacite kožnu jaknu preko ramena jer ovu sezonu obilježiti će bikercore – estetika inspirirana bajkerima i motociklima, buntovna i ekstremno kul, uz tough-man vibru i puno samopouzdanja. 

Suvremeni bikercore objedinjuje stav, samopouzdanje i muževnost u jednom te je više od klasičnog bajker stila koji podrazumijeva običnu crnu kožnu jaknu i t-shirt majicu. Bikercore se smatra i antitezom za sređeni, uglađeni stil koji prevladava društvenim mrežama, osobito u zadnjih godina gdje se naglasak stavlja na over the top stylinge. Bajkerski look je neopterećen, ali i više kulerski – nije riječ samo o težnji za kulerskim i trendi izgledom, već je to određeni state of mind koji je više od samo dobrog stylinga. S bikercoreom, dakle, dolazi i stav i autentičnost, bez kojih ovakav look neće u potpunosti funkcionirati.

Ako tražite idealnu biker chic kožnu jaknu, mi vam predlažemo kožnu jaknu s ELFS potpisom komotnog kroja u crnoj boji upotpunjenu s puno zakovica, patenata i kopči kao idealan statement komad za novu modnu sezonu. Takva “gruba” kožna jakna odlično se kombinira s ostatkom vaše proljetne garderobe.

 

Cijena jakne se odnosi na jaknu bez modnih dodataka.

670,00 

Dodaj na listu želja Dodavanje u listu želja Dodano u listu želja

Sastav: 100% koža

Podstava: 100% poliester

 

Održavanje:

Zabranjeno pranje

Zabranjeno bijeljenje

Zabranjeno glačanje

Zabranjeno kemijsko čišćenje

Zabranjeno sušenje u stroju

 

BRISATI SUHOM KRPOM!

VELIČINA:

, , , ,