10%

Kapa ESSEG

★ TABLICA S VELIČINAMA ★

Zimska kapa od kraljevski plavog pletiva sa bež pomponom od rakunovog krzna i elfs amblemom u obliku srca

 

Ove zimske kape nosit ćemo cijelu zimu

Ima li ljepše od toga da se u hladnim danima koji dolaze ugrijete modnim dodatkom napravljenim od kvalitetnog pletiva? Mi mislimo da nema. Kape su nužni modni dodatak tijekom hladnijih mjeseci i boravka na otvorenome, bilo da je riječ o šetnji gradom ili prirodom.

Trendi kape kao modni dodatak koji ćemo nositi cijelu zimu

Zima je sve bliže, a temperature su takve da se u rano jutro i kasno večer ne bismo bunili na toplu kapu i šal. Kape nam čuvaju glavu i sinuse na toplom. Osim toga one su neizostavni modni dodatak svake zime. Mogli bismo ih imati i koliko cipela jer dolaze u različitim vrstama, bojama i kombinacijama. Modna kombinacija u trenu može dobiti svoje osvježenje samo uz jednu drugačiju kapu.

Zimske kape uz koje nema hladnoće

Najljepše zimske kape koje ćete nositi u hladnim danima koji nam dolaze su ELFS pletene kape sa pomponom od rakuna za potpuno zimski look. Klasične boje kapa u sivoj, crnoj, bijeloj i bež boji koje nam pašu na sve najčešći su izbori većine. S takvim izborom rijetko ćete pogriješiti i uvijek ćete izgledati elegantno. Za one malo hrabrije koji vole unijeti veselje u tmurne dane tu su zimske kape u jarkim bojama – kraljevski plava, ljubačasta i roza. 

Za one koji uvijek žele biti chic – jednostavna pletena kapa s pomponom glavna je zvijezda svake zimske kombinacije! Za koju god se odlučite, bit će to jedan poseban modni dodatak u vašoj garderobi uz koji vam, što je najvažnije, nikada neće biti hladno za glavu.

58,50  65,00 

Dodaj na listu želja Dodavanje u listu želja Dodano u listu želja

Sastav: 85% akril, 15% krzno rakuna

 

Održavanje:

Ručno pranje

Zabranjeno bijeljenje

Glačanje na niskoj temperaturi

Zabranjeno kemijsko čišćenje

Zabranjeno sušenje u sušilici

POMPON SKINUTI PRIJE PRANJA!!!

 

VEL S – širina 18cm (opseg 36cm), visina 20cm

VEL M – širina 19cm (opseg 38cm), visina 22cm

Dimenzije N/A
VELIČINA:

,