20%

Ženski kaput CATHERINE CRNI

★ TABLICA S VELIČINAMA ★

Zimski kaput za žene na preklop bez gumbiju, dužine do koljena sa klasičnim ovratnikom, trakom za vezanje u struku i našivenim velikim džepovima

 

ELFS kaputi su bezvremenska klasika koju se isplati imati ?

Elegantni crni kaput sinonim je za profinjenost i klasiku, te već godinama must have komad zimske sezone. Riječ je o klasičnom preklopnom modelu bez gumbiju, savršenog kroja dužine do koljena sa klasičnim ovratnikom, trakom za vezanje u struku i našivenim velikim džepovima koji dolazi u podjednako klasičnoj crnoj boji. Radi se o jednom od onih kaputa na koje možete računati u bilo kojoj prigodi, bila ona ležerna, poslovna ili svečana, a osim toga toliko je klasičan da će jednako aktualan biti danas i za mnogo godina. Jednostavno rečeno, model je to za sva vremena, čija privlačnost baš nikada ne blijedi. 

Što god odjenuli, a da preko prebacite ELFS crni kaput CATHERINE izgledat ćete dotjerano.

Iako volimo pratiti nove trendove, klasici poput ovog kaputa prilagođavaju se svakom vremenu i uvijek ih možete kombinirati na svoj način. Bilo da je riječ o poslovnim kombinacijama gdje ćete preko odijela prebaciti ovaj kaput ili običnim trapericama i tenisicama, izgledat ćete stylish.

 

Cijena kaputa se odnosi na kaput bez modnih dodataka.

528,00  660,00 

Dodaj na listu želja Dodavanje u listu želja Dodano u listu želja

Sastav: 95% vuna, 5% kašmir

 

Održavanje:

Zabranjeno pranje

Zabranjeno bijeljenje

Glačanje na niskoj temp.

Oprezno kemijsko čišćenje perkloretilenom

Zabranjeno sušenje u sušilici

VELIČINA:

, , , ,