Da je moda neiscrpno područje istraživanja dvojcu ELFS potvrdili su i ovaj put kada su u dizajnirali svoju prvu dječju kolekciju THE KIDS by ELFS, a svoj razigrani dizajn pretvorili u pravu bajku za klince i klinceze.

I ovaj put ELFS su se poigrali logotipom svog brenda i u središte stavili vesele printove pastelnih boja koje ovoj odjeći daju pravi kremasti look. Upravo razigran dizajn T-shirt-a u svakom djetetu probudit će veselje, a vas će razoružati neodoljivim dječjim šarmom. Dopustite vašem djetetu da od prvih koraka modno korača i da sam gradi svoj modni stil i put, a vi s njima uživajte u dječjim igrama bez granica.

Kakva bi to bila ELFS kolekcija koju ne prati šarena i vesela kampanja. Upravo stoga snimanje ove kampanje zamišljeno je kao pravi dječji rođendanski tulum gdje su dječja bezbrižnost, njihova igra i zanesenost ispričane kroz različite faze dječje igre gdje obitelj prvotno uživa u toplinu doma i zajedništvu, a dolaskom društva stan se pretvara u pravi dječji rođendan pun kolača, igara, balona, prskalica i osmjeha.

U glavnoj ulozi slavljeničke obitelji našli su se obitelj Kalember – Rucner koji su svome sinu Darianu u njegovom društvu uistinu pripremili rođendan za pamćenje.

The Kids by ELFS kolekcija sadrži dva modela T-shirt za djevojčice, dva modela T-shirt za dečke i body za bebe, veličina odjeće je od 0 -10 godina, a cijena pojedinačnog modela je 250,00 kn.

The Kids by ELFS koleksija T-shirta i body za bebe izrađena je od 100% pamuka.

 

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.



Jezik


0