Treće izdanje modne platforme Atelier otvorila je revija dizajnerskog dvojaca ELFS. Svako njihovo predstavljanje nove kolekcije događaj je koji se ne propušta, a tako je bilo i ovaj put. Brojni posjetitelji modne revije bili su oduševljeni novom kolekcijom haljina za proljeće/ljeto 2023., u kojoj se ELFSi fokusiraju na ženstvenost i eleganciju. Kolekcija je stvorena za moderne žene koje žele izgledati elegantno i profinjeno, ali istovremeno i ženstveno. Sastoji se od različitih modela haljina izrađenih od romantičnih čipki, glamuroznih svjetlucavih tkanina i razigranih raskošnih tekstura, namijenjenih svečanim prigodama.

Izrazito smo ponosni što smo otvorili i ovosezonsko izdanje Ateliera koje će zasigurno nadmašiti očekivanja te se nadamo da ćemo još jednom opravdati povjerenje publike i da će se ova tradicija nastaviti u narednim izdanjima. Ovakva modna događanja u Hrvatskoj nakratko su se izgubila, ali ne sumnjamo da ćemo pokazati da su ona još uvijek “u trendu” te da je njihova važnost velika. Atelier je sjajno zamišljen kao povratak tjedna mode u Hrvatskoj, koji se dugo čekao. Raduje nas što će grad opet živjeti modu u punom smislu, jednako kao i sva klijentela domaćih kreatora koja je iz sezone u sezonu sve veća”, izjavili su ELFSI.

Foto: Goran Čižmešija

 

 

ELFS revija privukla je brojna poznata lica!

Iz prvih redova, najnoviju ELFS kolekciju pratila su brojna poznata lica iz domaćeg društvenog života poput Jadranke Kosor, Bojane Gregorić Vejzović, Tihane Harapin Zalepugin, Antonije Blaće, Jelene Glišić, Biance Matković, Lane Pavić, Renate Sopek, Josipe Pavičić, Mije Dimšić, Ivane Mišerić, Ivane Šundov, grupe Feminem, Zorana Aragovića, sestara Boudoir, Nevena Ciganovića, Tomislava Petranovića, Anny Alves, Aklee Leon te brojnih drugih.

Pokrovitelji ovosezonskog modnog ELFS showa bili su De’Longhi koji olakšava pripremu vaše omiljene kave kod kuće, Violeta, čije omekšivače preporučuje dvojac ELFS, Vegeta Bio iz Podravke, sladoledi aRoma. Vjerni partneri su i svježi aromatični talijanski prosecco Bottega, voda Jana koja predstavlja Janu collagen iz svoje linije Jana vitamin, tonik Thomas Henry, Freixenet koji donosi dodatnu dozu glamura sa svojim pjenušcima te Akta jedna od vodećih hrvatskih tvrtki specijaliziranih isključivo za proizvodnju vrećica. Za šminku i frizuru modela pobrinuli su se Profokus i Cotril iz Studia Premium.

 

Foto: Danijel Galić, Šimun, Bućan, Petra Perkov

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.Jezik


0