★ Podravkine ikone u modnom izričaju ELFS-a ★

Podravka ove godine obilježava 60 godina svojih ikona, okusa koji su uz sebe trajno vezali milijune potrošača diljem svijeta. Podravkini proizvodi – Kokošja i Goveđa juha, Goveđi gulaš i Kokošja pašteta, lansirani davne 1958. godine, zadržali su svoju neprikosnovenu recepturu, ali i prepoznatljive simbole – pijetla i kravicu, koji danas inspiriraju i pokreću posebne priče.

Tako je naš poznati modni dvojac ELFS, 2010. godine u svoju kolekciju uveo majice s likovima ovih Podravkinih ikona, a povodom 60.-tog rođendana ovih Podravkinih proizvoda, kreirao novu kolekciju inspiriranu upravo njima.

Svoj ponos i radost povodom 60. obljetnice naših proizvoda želimo podijeliti s vama. Stoga nam je osobito zadovoljstvo pozvati vas na predstavljanje nove kolekcije majica ELFS-a s motivima Podravkinog pijetla i kravice, u okviru modne revije ELFS-a, koja će se održati u subotu, 7. travnja 2018., u Botaničkom vrtu u Zagrebu u 14 sati.

Očekuje vas jedinstvena gastro-modna priča u kojoj ćete jednako uživati u kreativnosti naših modnih dizajnera i Podravkinih promotora kulinarstva koji će pripremiti maštovite delicije od Podravkinih „jubilaraca“.