★ Neki novi klinci preuzeli ELFS ★

Nakon spektakularne revije u čarobnom Botaničkom vrtu, modni dvojac ELFS ne prestaje s iznenađenjima, ali ni s modnim novitetima! Dolaskom toplijih dana, kucnuo je čas i za lansiranje njihove casual linije! Pod redateljskom palicom fotografa Danijela Galića, sportskim kombinacijama upotpunjenim tenisicama nastalim pod stručnom vizijom Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića, ispred objektiva su se našli neki novi klinci!
Nova lica na hrvatskoj modnoj sceni definitivno su Fran Pujas i Ivana Vukušić koji su svojim stavom najbolje dočarali duh mnogima omiljenog brenda. Koliko dečki paze na detalje, dokazuje i posve drukčiji pristup kada je u pitanju modni editorijal. U korak sa svjetskim trendovima, Fran i Ivana pokazuju  sve novitete koji će, uvjereni smo – vrlo brzo svoje mjesto pod suncem pronaći u ormarima brojnih hrvatskih trendsetera! Kada bi ovu novu liniju opisali epitetima, to bi zvučalo otprilike ovako! Urbano, popularno i trendi!
“Ovoga puta smo kombinirali naše prepoznatljive majice, ove sezone upotpunjene novim motivom – s trendi poderanim traperom. Kolekcija je uistinu za svakoga i nosiva u svako doba dana – istaknuo je dizajner Aleksandar Šekuljica.
“Mi u Elfsu se uvijek trudimo ići korak naprijed, pa tako i upotpunjujemo našu ponudu. Ovoga puta to su trendi čarape koje ste, siguran sam, mogli vidjeti i na svjetskoj kremi showbizza. Na ovome ne mislimo stati.  – zaključio je Ivan Tandarić.Ali to nije sve! Kako bi Fran i Ivana zasjali u najboljem izdanju, pobrinula se vizažistica Nabilah Harron – djevojka koja je već odavno zapela za oko poznatom modnom dvojcu – u što smo se uvjerili i na njihovim društvenim mrežama, kao i na posljednjoj reviji ! Da bi svaka vlas bila na svom mjestu, pobrinuo se mladi i talentirani Marko Constantini.
Sudeći po prvom pogledu na ovu neodoljivu modnu priču – ako želite usmjerite sve poglede u svom smjeru – jasno je za koji domaći potpis se morate opredijeliti!