★ NIVES IVANIŠEVIĆ: “Ovog proljeća ne izlazim bez mačkastih sunčanih naočala i ELFS haljinica!” ★

Nives Ivanišević, uspješna radijska i televizijska voditeljica čini se, nikad nije bila zaposlenija. Osim što ju ide na poslovnom I ljubavnom planu, Nives je postala i zaštitno lice ELFS-a. Kao najbolja uvertira u reviju koja će se održati 7. Travnja u zagrebačkom Botaničkom vrtu, Nives se upustila u zanimljivo modno putovanje ! Snimivši zanimljivu kampanju o kojoj zaljubljenici u modu već danima ne prestaju pričati, Nives je pokazala zašto je smatraju jednom od najbolje odjevenih Hrvatica! A evo što o ovoj suradnji kaže glavna glumica!

Kako je došlo do suradnje tebe i Aleksandra i Ivana?

Već smo surađivali dosta puta, pa kad su me pozvali da snimimo kampanju, odmah sam rekla može!

Kako je proteklo snimanje kampanje?

Zabavno, ugodno i sigurno bi ponovila. Cijela ekipa me oduševila, Alexa i Ivana znam i otprije i baš je gušt radit s njima, Danijel koji me fotografirao je majstor u tome što radi, opustila sam se za pet min, a bila sam jako zadovoljna šminkom (hvala Iva) i frizurom (hvala Marko).

U kojoj si se njihovoj odjevnoj kombinaciji najbolje osjećala?

Inače se vodim onom, ako se dobro osjećaš – dobro izgledaš, a u njihovim komadima se uvijek super osjećam, tako da sam im rekla vi recite, a ja ću odjenuti.

Jesi li već odabrala neke najdraže komade? Koje?

Joj sve haljine mi se sviđaju i mislim da ću ih većinu nositi. Ona dugačka s crnim šarama, pa zlatna…Sve!

Pamtiš li neku ELFS kreaciju koja je obilježila tebi značajan trenutak života? Koja je to bila i kada?

Pa evo nedavno sam dobila Story nagradu za stil, bila sam u tamno zelenom baršunastom ELFS kombinezonu u kojem sam se odlično osjećala i kojeg jedva čekam ponovno odjenuti.

Opuštena i zaigrana, tako bi se u kratkim crtama mogla opisati poznata voditeljica čiji zanimljiv modni stil već godinama puni stupce magazine i časopisa. Baš zato, odlično se uklopila u najnoviju kolekciju poznatog modnog tandema jer linija Timeless prikazuje ženu koja se s odjećom zabavlja, a pritom ne zaboravlja na svoju ženstvenu stranu! Stoga nas je zanimalo kako bi Nives opisala svoj modni izričaj!

Opiši svoj stil u kratkim crtama

Volim jednostavan, čisti stil, podignut dobrom torbom i dobrim cipelama. Stvar je za mene u osjećaju koji prati taj stil! Ako si sretna, ispunjena , možeš i krpu stavit na sebe te pritom super izgledati. Kad ti je neugodno, možeš biti u najljepšoj kreaciji i izgledati bezveze. Stil se ne kupuje, ili ga imaš ili ne.

Koji su po tebi must – have komadi ovog proljeća?

Kao i svakog proljeća, to su sunčane naočale. Ovog proljeća se veselim onima mačkastog oblika i naravno haljinice Elfs 🙂

Bez čega ne izlaziš iz kuće?

Bez mobitela, novčanika i jedno deset labella.

Koji odjevni predmet najviše voliš vidjeti na muškarcu?

Najviše volim vidjet dobre traperice, neke obične pamučne majice i odličan kožnjak.

Možeš li za sebe reći da si racionalna kada je u pitanju shopping?

Nisam neka prerastrošna kad je shopping u pitanju, ali volim kvalitetne stvari, tako da se s vremena na vrijeme počastim nekim vječnim, klasičnim komadom.

Na čemu štediš, a čime se rado počastiš?

Nije stvar u novcima jer nekad baš žene koje troše ogromne količine novaca na odjeću i obuću,ne izgledaju dobro jer im nije ugodno u tome. Tako da se uvijek počastim kad mi je nešto lijepo i kad se osjećam lijepo u tome.