piper-RARE

PIPER-HEIDSIECK RARE MILLÉSIME 2002 0,75L

1.370,00 Kn

Šampanjac

Sadržaj: 0,75L

Alkohol: 12% vol.

Klasičan prestižni cuvée iz statusne berbe 2002. – strukturiran je i punog tijela iz kojeg pršti okus voća. Proizveden većinom od grožđa sorte chardonnay iz regije Montagne de Reims (70 %) te nadopunjen grožđem sorte crni pinot (30 %) iz iste regije. Ovo je vino mješavina berbi 17 vinograda koje su odležale više od sedam godina u kućnim podrumima. Berba 2002. sinonim je bogatstva i velikodušnosti.

Na zalihi

Kategorija:

Možda će vam se također svidjeti…

 • LUNA™ 2 for MEN

  1.529,00 Kn

  3 U 1 UREĐAJ ZA ČIŠĆENJE LICA, PRIPREMU LICA ZA BRIJANJE I ANTI-AGING SISTEM

  LUNA™ 2 for MEN koristi unaprijeđen sustav T-Sonic™ čišćenja i Anti-Aginga sada sa 2X više snage i s novim optimiziranim dizajnom za još učinkovitije čišćenje koje priprema kožu za najglađe brijanje.

  Svaki LUNA™ 2 for MEN T- Sonic™ uređaj za čišćenje lica dolazi s 2-godišnjim ograničenim jamstvom i 10-godišnjom garancijom na kvalitetu.

  OTKRIJTE
 • PIPER-HEIDSIECK CUVÉE BRUT 0,75L

  320,00 Kn

  Šampanjac

  Sadržaj: 0,75 L; 1,50 L; 3,00 L

  Alkohol: 12% vol.

  PIPER-HEIDSIECK Cuvée Brut klasik je među šampanjcima, strukturiran je i punog tijela iz kojeg pršti okus voća. Sastoji se većinom od grožđa sorte crni pinot iz više od stotinu vinograda regije Champagne te grožđa sorte pinot meunier iz regije Grande et Petite Montagne de Reims.

  Dodaj u košaricu
 • FOREO ISSA™

  1.289,00 Kn

  VIŠE OD ELEKTRIČNE ČETKICE ZA ZUBE:
  RJEŠENJE ZA NJEGU CIJELIH USTA

  Sonic Pulse Tehnologija u kombinaciji s jedinstvenim dizajnom od medicinskog silikona, čisti i izbjeljuje zube kao niti jedna četkica za zube do sada. Glava ISSA električne četkice za zube u potpunosti je izrađena od silikona kako bi efikasno čistila zube, te da bi istovremeno bila nježna za desni. ISSA Hybrid koristi se za efikasniju borbu protiv plaka, no istovremeno je blaga za desni.

  Svaka ISSA dolazi sa 2-godišnjom garancijom i 10-godišnjim jamstvom na kvalitetu.

  OTKRIJTE
 • LUNA™ luxe

  46.000,00 Kn

  NEUSPOREDIVA FUZIJA NJEGE LICA I LUKSUZA

  Ultimativni spoj luksuza i njege za kožu u uređajima LUNA™ GOLD i LUNA™ PLATINUM za MUŠKARCE. Kombinirajući sofisticiranu T- Sonic™ tehnologiju, implementiranu u uređaje napravljene od 18 karatnog zlata ili čvrste platinaste baze, omogućit će vašoj koži blistav izgled.

  Svaki sonični uređaj za čišćenje lica LUNA™ LUXE dolazi s 2-godišnjim ograničenim jamstvom i 10-godišnjom garancijom na kvalitetu.

  OTKRIJTE
WOOCS 2.1.7