Omekšivač za rublje VIOLETA PINK SUNSHINE 0,9L

1,60  (12,06 kn)

Pink Sunshine na prvu osvaja mirisnim mediteranskim notama ananasa, gardenije i zelenih citusa, dok su u srcu parfema arome kokosa, breskve i drvenastog mošusa. Osim jedinstvenih parfemskih ulja, omekšivač je oplemenjen mirisnim mikrokapsulama koje čuvaj parfem kroz duže vrijeme i omogućuju long-lasting efekt i to čak do 16 tjedana. Važno je naglasiti da su kapsule izrađene patentiranom japanskom tehnologijom koja je formaldehyde free čime su ove kapsule sigurne za korištenje gledano i sa zdravstvene strane. 

Tijekom listopada, kupnjom Pink Sunshine omekšivača, podupirete rad Udruge Europa Donna Hrvatska koja se bavi prevencijom i podizanjem svijesti žena o raku dojke!

Na zalihi

Opis

Violeta koncentrirani omekšivač za tkanine čini vaše rublje mirisnim, mekanim, prozračnim i svježom nakon dužeg vremena. Kreiran na bazi ambera, sandalovina i vanilije, ovaj miris nadograđuju svježe cvjetne i voćne note pružajući egzotični ljetni ugođaj svaki dan. Mirisno ulje u mikrokapsulama veže se za tekstilna vlakna, traje duže, a oslobađa se pri svakom pokretu tijela. Dodajte pri zadnjem ispiranju odjeće.

Neto količina: 900 mL

Sastojci: 5-15% kationski surfaktanti; mirisi (Benzyl Salicylate, Buthylphenyl Methylpropional, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone); Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Laurylamine Dipropylenediamine.