luna-for-men

LUNA™ for MEN

1.149,00 Kn

VRHUNSKA ČETKICA ZA PRIPREMU PRIJE BRIJANJA I ČIŠĆENJE LICA ZA MUŠKARCE

LUNA™ for MEN zahvaljujući T-Sonic™ pulsacijama dubinski čisti lice i osigurava preciznije, glađe brijanje nakon samo 1 minute korištenja.

Svaki uređaj za čišćenje lica LUNA™ for MEN dolazi s 2-godišnjim ograničenim jamstvom i 10-godišnjom garancijom na kvalitetu.

OTKRIJTE

Opis proizvoda

PRILAGOĐENA MUŠKOJ KOŽI

LUNA ™ for MEN putem silikonskih dodirnih točka dizajnirana je kako bi očistila mušku kožu koja je za nijansu deblja i masnija. Zadebljane dodirne točke u kombinaciji s T-Sonic™ pulsacijama, izravno djeluju kao tretman za njegu kože dizajniran samo za muškarce.

Možda će vam se također svidjeti…

 • T-Shirt LOVE ELFS BIJELA za muškarce

  300,00 Kn

  Pamučna majica klasičnog kroja sa prepoznatljivim printom svaku će Vašu modnu kombinaciju učiniti posebnom.

   

  JESTE LI ZNALI?

  Prva majica datira iz vremena oko španjolsko-američkog rata 1913. godine, kada su ih članovi američke ratne mornarice počeli nositi kao donje rublje.

  Riječ majica postala je dio američkog engleskog jezika 1920. godine, a pojavila se u Merriam-Webster rječniku. Nakon Drugog svjetskog rata, postalo je uobičajeno vidjeti da veterani nose svoje specijalne hlače s majicama “casual” odjeće. Majice su 1950. godine postale još popularnije, nakon filma Tramvaj zvan čežnja, kada ju je nosio Marlon Brando. Nakon toga, majica počinje dobivati status modernog, samostalnog, vanjskog dijela odjeće. Često su ih nosili dječaci za vrijeme kućanskih poslova i igre, a na kraju su postale glavni element casual odjeće.

  Majice sa printom nalaze se u masovnoj uporabi od 1942. godine, kada se škola Air Corps Gunnery pojavila na naslovnici magazina Life. 1960. godine majice su postale veoma popularne te su počele dobivati ulogu promoviranja i samoizražavanja. Isto tako, koristile su se za prosvjede te su služile kao suveniri. Danas postoji mnogo različitih dizajna i materijala od kojih su majice izrađene.

  ★ TABLICA S VELIČINAMA ★

  Odaberi opcije
 • FOREO ISSA™ mini

  759,00 Kn

  ELEKTRIČNA ČETKICA ZA ZUBE ZA DJECU!
  (ILI ZA DIJETE U VAMA)

  ISSA mini donosi nešto potpuno novo u Vašoj kupaonici. Prilagođena za sve uzraste, ISSA mini spaja zabavne elemente s reprezentativnim silikonskim dizajnom i inovativnom tehnologijom Sonic pulsacija. Pogodno za dob od 5 godina.

  Svaka ISSA mini električna četkica za zube dolazi s 2-godišnjim ograničenim jamstvom i 10-godišnjom garancijom na kvalitetu.

  OTKRIJTE
 • FOREO ISSA™

  1.289,00 Kn

  VIŠE OD ELEKTRIČNE ČETKICE ZA ZUBE:
  RJEŠENJE ZA NJEGU CIJELIH USTA

  Sonic Pulse Tehnologija u kombinaciji s jedinstvenim dizajnom od medicinskog silikona, čisti i izbjeljuje zube kao niti jedna četkica za zube do sada. Glava ISSA električne četkice za zube u potpunosti je izrađena od silikona kako bi efikasno čistila zube, te da bi istovremeno bila nježna za desni. ISSA Hybrid koristi se za efikasniju borbu protiv plaka, no istovremeno je blaga za desni.

  Svaka ISSA dolazi sa 2-godišnjom garancijom i 10-godišnjim jamstvom na kvalitetu.

  OTKRIJTE
WOOCS 2.1.7