Haljina MYLENE CRVENA

★ TABLICA S VELIČINAMA ★

Jednostavna crvena haljina asimetrične midi dužine s dugim rukavima i naborima na desnom boku haljine vječni je klasik i haljina u kojoj ćete izgledati božanstveno.

Ako tražite boju koja će u trenu začiniti vaš zimski, osobito blagdanski look, ali koja je istovremeno elegantna i jednostavna za kombiniranje, crvena boja i ove je sezone izbor s kojim ne možete pogriješiti. Elegantna i upečatljiva, za ležerne i formalne kombinacije, crvena boja i ove će zime plijeniti pažnju kao jedna od najsvestranijih, najpoželjnijih i najmoćnijih modnih boja u vašoj zimskoj garderobi, a pogotovo tijekom blagdanskih tjedana. Od svih boja iz raskošne zimske palete, crvena je ona koja savršeno prenosi karakter i duh blagdanske sezone zbog čega ćemo ju nerijetko birati tijekom prosinačkih dana. 

Ujedno, crvena je boja za kojom posežemo kada nemamo ideja, ali i kada želimo biti sigurni u vlastiti modni odabir. Specifična, snažna i karakterna, ovo je boja koja će svaku kombinaciju učiniti posebnom. Istovremeno klasična i trendi, crvena boja još uvijek se nalazi na samom vrhu najpoželjniji boja u svakom ženskom ormaru. Crvena haljina oličenje je sofisticiranosti i profinjenosti za dnevne i večernje, ležerne i formalne kombinacije, crvena boja plijenit će pažnju kao jedna od najpoželjnijih i najmoćnijih boja koju možete obući.

Elegantna crvena haljina Mylene s dugim rukavima i naborima na desnom boku haljine te asimetrične midi duljine prikladna je za sve prigode, od dnevnih, poslovnih do svečanih i večernjih kombinacija. Ne otkrivajući previše skriva vaše nedostatke čineći vašu figuru profinjenom i elegantnom. 

 

Cijena haljine se odnosi na haljinu bez modnih dodataka.

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Dodaj na listu želja Dodavanje u listu želja Dodano u listu želja
SKUN/A Kategorije, ,

Sastav: 95% poliester, 5% elastin

 

Održavanje:

Oprezno pranje na 30 temp.

Zabranjeno bijeljenje

Glačanje na srednjoj temp.

Kemijsko čišćenje perkloretilenom

Sušenje u sušilici na niskoj temp.

VELIČINA:

, ,