Haljina EMILY

320,00  (2.411,04 kn)

★ TABLICA S VELIČINAMA ★

Midi haljina od tvida s naramenicama i upečatljivim (i za odjevne predmete od tvida prepoznatljivim) perla gumbima jednako će dobro izgledati kao cjelina Emily kompleta, ali i uz najobičniju traper ili pak jednostavnu kožnu jaknu. Nedovršeni porub i perla gumbi prepoznatljiva su značajka odjevnih predmeta od tvida koja ih čini izrazito specifičnim detaljem outfita.

Sinonim za damsku klasiku i eleganciju tvid je naš omiljeni modni svevremenski klasik, mekan po opipu, vrlo efektne reljefne teksture i titravog efekta, pristaje i uz sve druge materijale te ga se lako uklapa u postojeću garderobu i kombinira uz druge odjevne predmete upravo zahvaljujući zanimljivoj višebojnoj teksturi, te je prikladan za razne prigode u kojima želite postići elegantan i trendi izgled. Premda je kao materijal prilično autonoman, tvid u kombinaciji s drugim tkaninama izgleda fantastično, stoga nećete promašiti ako haljinu od tvida uparite s jednostavnijim komadima odjeće. Ako se pak odlučite na odjevni predmet od tvida drugog uzorka – odlično! Ovaj modni kameleon zaista podnosi sve modne ekperimente.

 

Cijena haljine se odnosi na haljinu bez modnih dodataka.

Obriši
Kategorije:

Opis

Sastav: 100% poliester

Podstava: 55% viskoza, 45% acetat

 

Održavanje:

Zabranjeno pranje

Zabranjeno bijeljenje

Glačanje na niskoj temperaturi

Kemijsko čišćenje sa perkloretilenom

Zabranjeno sušenje u sušilici

Dodatne informacije

VELIČINA:

, ,

BOJA

Plava

Možda će vam se također svidjeti…

 • Suknja ANGEL

  146,00  (1.100,04 kn)

  ★ TABLICA S VELIČINAMA ★

  Mini suknja od tvida, komad je koji bi svaka trenseterica treba imati u svom ormaru. Nedovršeni porub i perla gumbi prepoznatljiva su značajka odjevnih predmeta od tvida koja ih čini izrazito specifičnim detaljem outfita.

  Sinonim za damsku klasiku i eleganciju tvid je naš omiljeni modni svevremenski klasik, mekan po opipu, vrlo efektne reljefne teksture i titravog efekta, pristaje i uz sve druge materijale te ga se lako uklapa u postojeću garderobu i kombinira uz druge odjevne predmete upravo zahvaljujući zanimljivoj višebojnoj teksturi, te je prikladan za razne prigode u kojima želite postići elegantan i trendi izgled. Premda je kao materijal prilično autonoman, tvid u kombinaciji s drugim tkaninama izgleda fantastično, stoga nećete promašiti ako mini suknju od tvida uparite s crnom kožnom ili traper jaknom. Ako se pak odlučite na odjevni predmet od tvida drugog uzorka – odlično! Ovaj modni kameleon zaista podnosi sve modne ekperimente.

  Iako ga obično vežemo uz odjevne predmete koji čine poslovne outifte, tvid može biti i dijelom odličnih casual odjevnih kombinacija, a upravo zbog te izrazite prilagodljivosti jednako dobro pristaje uz sportske tenisice kao i uz elegantne salonke.

  Cijena se odnosi na suknju bez modnih dodataka.

  Odaberi opcije