issa-cool-black

FOREO ISSA™

1.289,00 Kn

VIŠE OD ELEKTRIČNE ČETKICE ZA ZUBE:
RJEŠENJE ZA NJEGU CIJELIH USTA

Sonic Pulse Tehnologija u kombinaciji s jedinstvenim dizajnom od medicinskog silikona, čisti i izbjeljuje zube kao niti jedna četkica za zube do sada. Glava ISSA električne četkice za zube u potpunosti je izrađena od silikona kako bi efikasno čistila zube, te da bi istovremeno bila nježna za desni. ISSA Hybrid koristi se za efikasniju borbu protiv plaka, no istovremeno je blaga za desni.

Svaka ISSA dolazi sa 2-godišnjom garancijom i 10-godišnjim jamstvom na kvalitetu.

OTKRIJTE

Opis proizvoda

SILIKON + PULSIRAJUĆA SONIC TEHNOLOGIJA

ISSA™ pulsirajućom sonic tehnologijom razbija i uklanja plak, sprječava nastanak kamenca i karijesa, uklanja mrlje i čini zube blistavima. Silikonska vlakna nježno masiraju desni i sprječavaju podizanje zubnog mesa, te oštećenje cakline tijekom četkanja.

Možda će vam se također svidjeti…

 • Proizvod za čišćenje lica za dan i noć

  350,00 Kn

  PRILAGOĐAVA SE DNEVNOM I NOĆNOM RITMU KOŽE

  Stvoreni kako bi savršeno nadopunili LUNA™ uređaje, proizvodi za čišćenje lica za dan i noć prilagođavaju se tako da odgovaraju specifičnim potrebama kože tijekom dana i noći. Uz iznenađujuće transformirajuće teksture i jedinstvene formule, donose jedinstveno osjetilno iskustvo za sve tipove kože.

  OTKRIJTE
 • LUNA™2

  1.529,00 Kn

  PERSONALIZIRAN UREĐAJ ZA ČIŠĆENJE LICA I ANTI-AGE

  LUNA 2 je unaprijeđen T-Sonic™ uređaj za čišćenje lica i Anti-Age, revolucionarnog dizajna za potpuno personalizirano čišćenje. Od sada s 4 specijalizirana tipa četkica za iskustvo prilagođeno svakom tipu kože.

  Svaki LUNA 2 uređaj za čišćenje lica dolazi s 2-godišnjim ograničenim jamstvom i 10-godišnjom garancijom na kvalitetu.

  OTKRIJTE
WOOCS 2.1.7