ISSA-mikro1

FOREO ISSA™ MIKRO

749,00 Kn

ESENCIJALNA DENTALNA NJEGA ZA NAŠE NAJMLAĐE, OD 0 DO 5 GODINE!

ISSA mikro je jedina električna četkica za zube za bebe sa silikonskim vlaknima i nježnim soničnim pulsacijama, koja sigurno, učinkovito i na zabavan način uči Vašu djecu prati zube.

ISSA mikro dolazi s 2-godišnjim ograničenim jamstvom i 10-godišnjom garancijom na kvalitetu. Sve narudžbe dostavljaju se u roku od 3 do 5 radnih dana.

OTKRIJTE

Kategorije:

Opis proizvoda

NJEŽNA I INOVATIVNA DENTALNA NJEGA

ISSA™ mikro električna četkica za zube za bebe nježno kanalizira Sonic Pulse Tehnologiju kroz meka silikonska vlakna u dva moguća moda rada. Mod za četkanje učinkovito čisti zube na potpuno nježan i neabrazivan način, dok Mod za masažu pruža ugodnu masažu desni i pomaže Vašem djetetu steći naviku redovitog pranja zuba.

Možda će vam se također svidjeti…

 • LUNA™ for MEN

  1.149,00 Kn

  VRHUNSKA ČETKICA ZA PRIPREMU PRIJE BRIJANJA I ČIŠĆENJE LICA ZA MUŠKARCE

  LUNA™ for MEN zahvaljujući T-Sonic™ pulsacijama dubinski čisti lice i osigurava preciznije, glađe brijanje nakon samo 1 minute korištenja.

  Svaki uređaj za čišćenje lica LUNA™ for MEN dolazi s 2-godišnjim ograničenim jamstvom i 10-godišnjom garancijom na kvalitetu.

  OTKRIJTE
 • LUNA™ mini

  749,00 Kn

  U SAMO 3 DANA DO ČIŠĆE I BLISTAVIJE KOŽE

  Upotreba u trajanju od 1 minute, dva puta dnevno, višestruko će pobošljati ten u samo 3 dana korištenja. Osim što će nježno ukloniti nepravilnosti uzrokovane nečistoćama, dodatno će poboljšati apsorpciju proizvoda za njegu kože, te vaše lice učiniti čišćim, zdravijim i blistavijim.

  OTKRIJTE
 • FOREO ISSA™

  1.289,00 Kn

  VIŠE OD ELEKTRIČNE ČETKICE ZA ZUBE:
  RJEŠENJE ZA NJEGU CIJELIH USTA

  Sonic Pulse Tehnologija u kombinaciji s jedinstvenim dizajnom od medicinskog silikona, čisti i izbjeljuje zube kao niti jedna četkica za zube do sada. Glava ISSA električne četkice za zube u potpunosti je izrađena od silikona kako bi efikasno čistila zube, te da bi istovremeno bila nježna za desni. ISSA Hybrid koristi se za efikasniju borbu protiv plaka, no istovremeno je blaga za desni.

  Svaka ISSA dolazi sa 2-godišnjom garancijom i 10-godišnjim jamstvom na kvalitetu.

  OTKRIJTE
 • FOREO ISSA™ mini

  759,00 Kn

  ELEKTRIČNA ČETKICA ZA ZUBE ZA DJECU!
  (ILI ZA DIJETE U VAMA)

  ISSA mini donosi nešto potpuno novo u Vašoj kupaonici. Prilagođena za sve uzraste, ISSA mini spaja zabavne elemente s reprezentativnim silikonskim dizajnom i inovativnom tehnologijom Sonic pulsacija. Pogodno za dob od 5 godina.

  Svaka ISSA mini električna četkica za zube dolazi s 2-godišnjim ograničenim jamstvom i 10-godišnjom garancijom na kvalitetu.

  OTKRIJTE
WOOCS 2.1.7