T-shirt-BLACK

BLACK T-SHIRT

300,00 Kn

Očisti
Kategorije:

Opis proizvoda

Sastav:100% pamuk

Održavanje:

Strojno pranje na 40 stupnjeva

Zabranjeno bijeljenje

Glačanje na niskoj temperaturi

Zabranjeno kemijsko čišćenje

Zabranjeno sušenje u sušilici

Sušiti na vješalici

 

Dodatne informacije

VELIČINA:

XXL, S, M, L, XL

Možda će vam se također svidjeti…

 • T-Shirt LOVE ELFS BIJELA za muškarce

  300,00 Kn

  Pamučna majica klasičnog kroja sa prepoznatljivim printom svaku će Vašu modnu kombinaciju učiniti posebnom.

   

  JESTE LI ZNALI?

  Prva majica datira iz vremena oko španjolsko-američkog rata 1913. godine, kada su ih članovi američke ratne mornarice počeli nositi kao donje rublje.

  Riječ majica postala je dio američkog engleskog jezika 1920. godine, a pojavila se u Merriam-Webster rječniku. Nakon Drugog svjetskog rata, postalo je uobičajeno vidjeti da veterani nose svoje specijalne hlače s majicama “casual” odjeće. Majice su 1950. godine postale još popularnije, nakon filma Tramvaj zvan čežnja, kada ju je nosio Marlon Brando. Nakon toga, majica počinje dobivati status modernog, samostalnog, vanjskog dijela odjeće. Često su ih nosili dječaci za vrijeme kućanskih poslova i igre, a na kraju su postale glavni element casual odjeće.

  Majice sa printom nalaze se u masovnoj uporabi od 1942. godine, kada se škola Air Corps Gunnery pojavila na naslovnici magazina Life. 1960. godine majice su postale veoma popularne te su počele dobivati ulogu promoviranja i samoizražavanja. Isto tako, koristile su se za prosvjede te su služile kao suveniri. Danas postoji mnogo različitih dizajna i materijala od kojih su majice izrađene.

  ★ TABLICA S VELIČINAMA ★

  Odaberi opcije
WOOCS 2.1.7